Здравейте, искам да си направя автокаско, но се чудя към коя компания ще е най- добре? Преди съм имал служебен автомобил и той беше с каско към Булстрад......нямахме никакви проблеми при завеждане на щети, изплащане и ремонти. Но това беше на фирма и незнам, когато е на физическо лице дали пак ще е така. Моля за мнения, кой бихте препоръчал? Благодаря предварително.
П.С. автомобила е Тойота Ярис 2000г ( дядо ), обаче на ден с него минаваме между 250-300 км. И все градско, а всички знаем какво е в трафик, изнервани шофьори, бързащи като за последно ( това съм аз в прочем :D ), нови шофьори и т.н.
Според мен всичките са еднакви. Само при щета е хубаво да се консултирате с някой застрахователен брокер преди да заведете щетата, защото има някои тънкости, които могат да Ви изиграят много лоша шега!
Веднъж не ми завериха щета, защото не бях направил скицата, точно така както са я направили КАТ. Тази неточност ми струваше 2400лв.
28.02.2022 13:36:40
И аз съм към ДЗИ ! Препоръчвам !
14.02.2022 21:25:16
Аз съм в ДЗИ от 2018 г насам. Никакъв проблем за нищо. Ако не се завеждат щети, каското се подновява без оглед и заснемане.
Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури безпроблемно функциониране и най-добро изживяване в него.
Политика за бисквитки
Според мен всичките са еднакви. Само при щета е хубаво да се консултирате с някой застрахователен брокер преди да заведете щетата, защото има някои тънкости, които могат да Ви изиграят много лоша шега! Веднъж не ми завериха щета, защото не бях направил скицата, точно така както са я направили КАТ. Тази неточност ми струваше 2400лв.
И аз съм към ДЗИ ! Препоръчвам !
Аз съм в ДЗИ от 2018 г насам. Никакъв проблем за нищо. Ако не се завеждат щети, каското се подновява без оглед и заснемане.
Отговори през приложението или уеб версията на платформата и помогни на колега.